Om TrinTrin

Vi arbejder med udvikling af mennesker og organisationer ved at kombinere vores teoretiske viden med vores kunstneriske virke og mangeårige erfaring med kreativitet, organisationsudvikling og ledelse.

Vores udgangspunkt er, at alle virksomheder rummer specialister og generalister, medarbejdere og ledere, der i fællesskab kan skabe unikke løsninger og stolte fællesskaber. Vi tror på, at kreativitet, evnen til at skabe nyt og viden om, hvordan vores hjerner og vi som mennesker fungerer, kan løse rigtig mange af de udfordringer vi står med hver i sær og i fællesskab.

Vi lykkes, når disse løsninger findes, og når ledere og medarbejdere oplever stolthed og glæde ved arbejdet, og når virksomheder og organisationer kan balancere udvikling og drift, travlhed og ro.

I vores arbejde blander vi kreative og kunstneriske metoder med moderne teorier om ledelse, organisations- og strategiudvikling. Vi er meget interesserede i mennesker og organisationer og trækker derfor også på viden fra neuroforskning, organisationspsykologi, sociologi og filosofi og naturligvis fra den kunstneriske verden.

Trine Dueholm 

Tegner, teoretiker og kugleskøn kvinde med livsmod og nerve. Mange års erfaring i markedsføring, kreative processer og grafisk facilitering.  

Stærkt projektleder- og koordinator-gen, erfaring med at jonglere med større projekter og projektplaner.

Procesorienteret og kreativt tænkende, vedholdende og tænker gerne stort. 

Passioneret kunstelsker og kreativitetsdyrker med egen foto-udstilling og jurymedlem i kunstkonkurrence på CV’et. 

Stærk tro på fællesskabet og det bedste i mennesker. 10 års erfaring og uddannelse som tillidsrepræsentant

Cand.Mag. i Æstetik og Kultur 
Akademiuddannelse i ledelse. 

Kontakt 
Mail: td@trintrin.dk 
Tlf.: 25371010 

Trine Lerche Frøslev 

Praktiker og eventyrer med solid teoretisk ballast og taktstokken ved hånden. Mange års erfaring som leder, konsulent og sparringspartner. 

Tror på, at vi lærer og løser vores udfordringer ved at gøre noget!

Dygtig leder, inspirator og brobygger, som nyder at få alle til at brænde for deres virke og opleve, at de er en del af en større sammenhæng.

Er handlingens kvinde med en høj barre.

Har en særlig organisatorisk evne med flair
for koordinering, struktur, politisk tæft og en skarp pen. Stor erfaring med udarbejdelse af politikker og strategier, organisationsudvikling, økonomi og personaleledelse.

Har stor passion for kunst og kultur, ledelse og mennesker.

Master of Public Administration (MPA)
Master of Arts – direktion 

Kontakt
Mail: tlf@trintrin.dk
Tlf.: 81353036