Om TrinTrin

Hvornår har du det allerbedst på dit arbejde?
Det spørgsmål var starten på TrinTrin.
Svaret hos os er ret enkelt:
“Når vi får plads til at prøve idéer af, følge dem til dørs, lære af dem og blive endnu bedre – og får opbakning og anerkendelse undervejs”.
Vi kommer begge med en baggrund i den kreative og kunstneriske verden og har samtidig et langt professionelt virke indenfor ledelse og kommunikation. Kombinationen af de ting giver efter vores overbevisning muligheder for at skabe indsigt og gode betingelser for mennesker, virksomheder og organisationer, og vi brænder for at dele ud af vores viden og erfaring.

Vi kombinerer kreativitet og ledelse

I vores arbejde blander vi kreative og kunstneriske metoder med moderne teorier om ledelse, organisations- og strategiudvikling. Vi interesserer os for mennesker og organisationer og trækker derfor også på viden fra neuroforskning, organisationspsykologi, sociologi og filosofi.

Løsninger og stolthed

Vi lykkes, når I finder nye løsninger, oplever fornyet stolthed og glæde ved arbejdet, og når I i fællesskab kan balancere udvikling og drift, travlhed og ro.

Trine Dueholm

td@trintrin.dk

Tlf.: +45 25 37 10 10

Trine Dueholm

Tegner, teoretiker, kreativitetsmentor og kugleskøn kvinde med livsmod og nerve. Mange års erfaring i markedsføring, kreative processer og grafisk facilitering.

Stærkt projektleder- og koordinator-gen, erfaring med at jonglere med større projekter og projektplaner.

Procesorienteret og kreativt tænkende, vedholdende og tænker gerne stort.

Passioneret kunstelsker og kreativitetsdyrker med egen foto- og maleriudstilling og jurymedlem i kunstkonkurrence på CV’et.

Stærk tro på fællesskabet og det bedste i mennesker.

10 års erfaring og uddannelse som tillidsrepræsentant

Cand.Mag. i Æstetik og Kultur
Akademiuddannelse i ledelse.

Trine Lerche Frøslev

Praktiker og eventyrer med solid teoretisk ballast og taktstokken ved hånden. Mange års erfaring som leder, konsulent og sparringspartner.

Tror på, at vi lærer og løser vores udfordringer ved at gøre noget!

Dygtig leder, inspirator og brobygger, som nyder at få alle til at brænde for deres virke og opleve, at de er en del af en større sammenhæng.

Er handlingens kvinde med en høj barre.

Har en særlig organisatorisk evne med flair for koordinering, struktur, politisk tæft og en skarp pen. Stor erfaring med udarbejdelse af politikker og strategier, organisationsudvikling, økonomi og personaleledelse.

Har stor passion for kunst og kultur, ledelse og mennesker.

Master of Public Administration (MPA)
Master of Arts – direktion

Trine Lerche Frøslev

tlf@trintrin.dk
Tlf.: +45 81 35 30 36