Mental Sundhed

TRINTRIN banner (6)

FOREDRAG / WORKSHOP

Får I talt med mental sundhed og det psykiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads?

Vi tilbyder workshops, hvor I får konkrete værktøjer til at komme i gang og får startet samtalen om jeres mentale sundhed.
Alle bliver aktiveret med kreative øvelser, så alle deltagere ved, hvordan de hver især kan arbejde videre og bidrage til et sundt mentalt arbejdsmiljø. 
 

Workshoppen ryster personalet sammen og får sat tankerne i gang både hos den enkelte og i fællesskab.

Vi giver jer ny viden om, hvordan hjerner og mennesker fungerer, og hvordan vi kan arbejde med vores hjerner i stedet for imod. Det kan vi øve os på, så vi bidrager konstruktivt til den mentale sundhed på arbejdspladsen.

I får fokus på nogle af de grundlæggende ting, der skal til for at skabe et rummeligt og omsorgsfuldt arbejdsmiljø med trivsel og mental sundhed.

Undervejs er der små kreative øvelser, hvor alle kan være med. Det er sjovt og giver stof til eftertanke.

Vi kommer ud på jeres arbejdsplads f.eks. til et personalemøde eller i løbet af en temadag. 

SUND VIRKSOMHEDSKULTUR

En sund virksomhedskultur og mental sundhed på arbejdspladsen kræver konstant bevågenhed og prioritering. Hvis I ønsker en kulturforandring med fokus på mental sundhed, kan vi hjælpe med at udvikle og implementere værktøjer, der kan bruges i dagligdagen. Vi faciliterer også processer, der leder jer frem til jeres egen strategi på området.

For at forstå netop jeres situation, og kunne tilrettelægge det bedste forløb, bruger vi indledningsvis tid sammen med jer, så vi i fællesskab kan kan nå de ønskede mål.

Hele organisationen
Vi arbejder både med strategi og ledelse og med enkelte medarbejdergrupper alt efter ønske og behov.
Hvis der er brug for en større kulturforandring eller en helt ny strategi på området, skal I forvente, at der skal arbejdes over en længere periode.

Vi holder altid et gratis og uforpligtende møde
Pris, varighed og indhold aftales herefter
Ring eller skriv.
Vi glæder os til at snakke med jer.